top of page

Het verhaal..

Over mij

Personal trainer maarssen

Mijn reis begon na het behalen van mijn HAVO-diploma, toen ik de uitdagende weg insloeg van de Algemene Militaire Opleiding Luchtmobiel. Als 18-jarige onderging ik een transformatie op fysiek en mentaal vlak, waarbij ik mijn grenzen verlegde en mezelf naar nieuwe hoogten duwde. Het behalen van mijn rode baret was een mijlpaal, maar mijn avontuur stopte daar niet. Ik bracht twee tropische rotaties van elk 4 maanden door op het prachtige Curaçao - een periode die mij vormde en mijn verlangen naar nieuwe uitdagingen aanwakkerde.

Met een levenslange passie voor sport en krachttraining was het duidelijk voor mij waar mijn roeping lag. Ik dook dieper in de wereld van coaching en behaalde mijn Certified Personal Trainer-certificaat aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn reis als coach begon bij Soul Gym in Maarssen en Iron House in Utrecht, waar ik als (Head)coach werkzaam ben geweest en mijn expertise in heb gezet om anderen te helpen hun doelen te bereiken.

personal trainer utrecht
Sporten maarssen

Mijn unieke achtergrond - gevormd door mijn tijd bij defensie en mijn ervaring als coach - heeft me geleerd dat geen twee individuen hetzelfde zijn. Daarom geloof ik sterk in een gepersonaliseerde aanpak. Succes reikt verder dan alleen fysieke training; het omvat een balans tussen voeding, slaap, ademhaling en stressmanagement. Samen zullen we werken aan het bouwen van een stevig fundament voor jouw succes en welzijn.

Dus, ben jij klaar om de volgende stap te zetten op je reis naar succes? Laten we onze krachten bundelen en samenwerken om een betere, sterkere en succesvollere versie van jezelf te creëren. Jouw succesverhaal begint hier en nu. Ik kijk ernaar uit om samen met jou op deze reis te gaan en je te helpen de beste versie van jezelf te worden.

Sporten maarssen
bottom of page