top of page

Aanbod

image00011.jpeg
personal training utrecht

Personal Training

Onze personal training is jouw sleutel tot fysieke fitheid, welzijn en persoonlijk succes. Met één-op-één begeleiding op maat, helpen we je om jouw doelen te bereiken. 

 

Wat kun je verwachten?

  1. Individuele aandacht: Elke sessie is gericht op jouw specifieke behoeften en doelen. ​

  2. Deskundige begeleiding: Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om je te helpen optimale resultaten te behalen.

  3. Motivatie en Ondersteuning: Wij houden je gemotiveerd en verantwoordelijk voor jouw keuzes.

  4. Flexibiliteit: Train op tijden die voor jou werken en maak er een gewoonte van.

  5. Meetbare resultaten: We volgen je voortgang en passen je programma aan om ervoor te zorgen dat je je doelen bereikt.

Top sportbegeleiding

Om aan de top van elke sport te kunnen komen is er een cruciale rol weggelegd voor het optimaliseren van het lichaam. Krachttraining, voeding, ademhaling, slaap en herstel zijn de 5 pilaren die wij gebruiken om in te ontwikkelen en een topatleet te worden, niet alleen in maar ook buiten je wedstrijd.

 

De begeleiding is zeer individueel en afhankelijk van de specifieke behoeften en doelen van de atleet. Dit proces helpt niet alleen om hun prestaties te verbeteren, maar ook om blessures te voorkomen en je algemene welzijn te waarborgen.

 

Om de begeleiding tot een succes te laten komen is een sterke coach-atleet relatie erg belangrijk. Het opbouwen hiervan kost tijd en vertrouwen, maar het kan een aanzienlijke impact op de prestaties en je welzijn hebben. Het is belangrijk dat de relatie gebaseerd is op respect, openheid en vertrouwen.

Personal training maarssen
IMG_7551.jpeg
Sporten maarssen

Online hardloopcoach

Ben je klaar om je hardloopprestaties naar nieuwe hoogten te tillen? Of je nu een beginnende  hardloper bent of een doorgewinterde atleet, onze online coaching is ontworpen om je te helpen je doelen te bereiken en je hardloopervaring naar het volgende niveau te brengen.

 

Onze aanpak:

  1. Doelstelling bespreken: We beginnen met het vaststellen van je doelen, of het nu gaat om het verbeteren van je snelheid, uithoudingsvermogen of het voorbereiden op een wedstrijd.

  2. Persoonlijke trainingsplan: Op basis van je doelen stellen we een persoonlijk trainingsplan op in TrainingsPeak.

  3. Constante feedback: We volgen je voortgang en bieden constant feedback om ervoor te zorgen dat je op het goede spoor blijft.

  4. Ondersteuning: Onze coaches zijn altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en je te motiveren zelfs als het regent!

Het maakt niet uit waar je bent, onze online coaching brengt de expertise naar jou toe. Samen rennen we naar succes.

bottom of page